Hvad er på menuen? På Sandbjerg Gods gør vi os umage for, at du kan have et dejligt ophold med en god forplejning. I godsets køkken prioriterer køkkenchef Anders Blaudzun og det dygtige personale at servere lækker og varieret mad for vores gæster, så I altid er sikret god mødeforplejning til jeres konference.
Se den aktuelle menu længere nede på denne side.
2025:
Se festmenu for januar til februar.
Se vegetarisk festmenu for januar til februar
Se festmenu for marts til april
Se vegetarisk festmenu for marts til april
Se festmenu for maj til juli
Se vegetarisk festmenu for maj til juli
Se festmenu for august til september
Se vegetarisk festmenu for august til september
Se festmenu for oktober til december
Se vegetarisk festmenu for oktober til december
Se vinkort
Dagens menu vælges af køkkenchefen, og det er en to-retters menu med hovedret og enten forret eller dessert. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens udvalg. Menuen planlægges for et år ad gangen, og den varierer fra årstid til årstid. Dagens aftenmenu kan vælges af alle gæster, uanset om du gæster godset alene eller i en gruppe.
Festmenuen er en tre-retters menu med mulighed for tilpasset drikkevaremenu. Festmenuen sikrer lækker forplejning ovenpå en dag med møder, og er en mulighed for grupper på mere end 12 personer. Du kan se årets forslag til muligheder for festmenuer i folderen herunder. Hvis du har særlige ønsker og forslag, så må du endelige kontakte os.
Begge menuer kan inkludere anretninger for vegetarer, veganere eller allergikere.
Hvornår spiser vi? Når du besøger Sandbjerg Gods, så serverer køkkenet måltider for alle besøgende på samme tidspunkt hver dag. Til spisetiderne samles alle godsets beboere. Du ser spisetiderne herunder:
Morgenmad kl. 8.00-9.00
Frokost kl. 12.00-13.00
Eftermiddagskaffe og -te aftales individuelt
Aftensmad kl. 18.00-19.00
OBS: Vi gør opmærksom på, at vegetarisk mad som udgangspunkt skal være standardvalget ved bestilling af forplejning til møder og konferencer, der er finansieret af Aarhus Universitet. Se vegetarisk festmenu for oktober til december 2024.
Sprøde og saltede rodfrugter
Brød og smør
--------------- . ---------------
Forret
Toast melba, cremede svampe, guanciale,
brøndkarse og unikaost
--------------- . ---------------
Hovedret
Confiteret andebryst, belugalinser,
rosenkål og rødvinssauce
--------------- . ---------------
Dessert
Danske æbler, rosmarin,
rørt is og kanel
eller
Sandbjergklassiker - isbomben med to slags is på sprød bund (bestilles senest to uger før arrangementet)
Pristillæg: 245,- pr cuvert
Det er muligt ved forespørgsel at købe et glas vin fra vinkælderen.
Vi har også bobler, spiritus og likør, og skulle der være et ønske
om en vinsmagning, giver vi gerne et tilbud på det via ekstern leverandør.
Passer en del af programmet til et fadølsanlæg, kan vi også give et bud på en løsning.